Home JCI Girona Qui som ?

Qui som

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvinguda de la Presidenta en Funcions Eva Teixidor

La Jove Cambra de Girona és una entitat formada per joves, sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional. Una associació oberta on participen tots els estils de vida, cultures i procedències.

Els juniors tenim de 18 a 40 anys, estem molt motivats per fer activitats al servei de la comunitat, d'interès cívic i per al propi desenvolupament personal. Tot plegat d'una forma econòmica i divertida.

Quines activitats? Doncs la Jove Cambra de Girona et dóna l'oportunitat d'organitzar el que vulguis. Els programes que s'organitzen sorgeixen de les inicatives individuals o col.lectives dels juniors. Pots participar-hi a tots els nivells: membre actiu, director de programa, president, etc., tu hi poses els límits.

Els càrrecs es remouen cada any. El càrrec de president, no es pot reelegir. Perquè volem que tots tinguiem l'oportunitat d'ésser responsables d'una àrea o de tota l'organització. Fes tu la Jove Cambra, ens tens a la teva disposició. Si tens inquietuts, tens idees: endavant!!

El nostre lema és: "Formació mitjançant l'acció". L'organització de cursets sobre temes pràctics és part de les nostres activitats. Per aprofitar les oportunitats d'una societat més complexa.

Pertanyem a la Junior Chamber International a través de la Federació de Joves Cambres de Catalunya que coordina les joves cambres a Catalunya i ens agermana. La Federació és una de les associacions democràtiques no polítiques més antiga a Catalunya. Tenim molta història, aquesta és una institució arrelada a la societat catalana. Darrerament se'ns ha atorgat el Premi Sant Jordi.

Vols que t'informem d'algun tema en particular?

 

Cerca

Xarxes socials

facebook facebook twitter

Institucions

cambra_comerc_girona.jpgconsell_juventut.jpgcreusantjordi.giffocir.jpglogogencatdepecofin.jpgpresidencia_juventut.jpg


Últimes noticies

Més vistes