Home Oportunitats professionals BBP

BBP

Correu electrònic Imprimeix PDF

El premi "Best Bussines Plan", o Premi al Millor Pla d'Empresa, és un concurs organitzat per la JCI Catalunya dins el marc d'una competició internacional destinada a premiar els millors plans d'empresa elaborats per joves emprenedors catalans. El premi són diners en metàl·lic i 10 hores de consultoria gratuïta per ajudar-los a posar en marxa o desenvolupar encara més el seu negoci. A més, els finalistes opten al premi a nivell internacional, on competiran amb joves de tot el món en una gala que té lloc anualment durant el transcurs del Congrés Mundial de la Jove Cambra Internacional.

La JCI va posar en marxa a nivell mundial aquest nou programa bandera l'any 2001. D'aquesta manera la Jove Cambra Internacional tracta de fomentar l'esperit empresarial entre els seus membres i la comunitat en general. Per facilitar-ho ofereix als joves empresaris les eines i l'oportunitat de convertir una idea en un pla de negocis concret.

Avui en dia, escollir ser empresari és una honorable decisió. És més, l'empresariat s'està promovent com el futur conductor de les economies avançades. Els governs, les institucions educatives i organitzacions no governamentals són la plataforma de llançament de tots els programes destinats a promoure l'esperit empresarial. Igualment important és la necessitat dels empresaris amb un fort compromís amb els valors socials, la integritat i els principis.

A través d'aquest programa, la intencions de la Jove Cambra no són simplement oferir assistència als joves empresaris a través d'una concessió financera. També tractem d'introduir una xarxa mundial de líders empresarials joves que tenen aquestes característiques. L'oportunitat de formar amistats entre ells i tutoria a aquests nous emprenedors mundials no té preu.

Aquest concurs està obert a tots els empresaris joves d'edats compreses entre els 18 i els 40 anys, tant si és membre de la JCI com si no. Com a resultat d'això, la JCI a nivell internacional accepta sol·licituts de les Organitzacions Nacionals (NOM), així com de les universitats, les organitzacions nacionals de la CCI, de les cambres de comerç locals, dels joves empresaris d'Europa, i de l'AIESEC.

A tots els països on es celebren edicions nacionals d'aquest concurs BBP, que són les sigles de "Best Bussines Plan" (Millor Pla d'Empresa), entre els quals es troba Catalunya, els finalistes són inscrits de facto al concurs que es fa a nivell internacional.

Aquest doble nivell, nacional i internacional, permet optar a un nivell de premis més elevat, i a la vegada promocionar-se tant a nivell nacional com internacional, oferint aquest segon una oportunitat d'expansió del negoci i de cerca de possible inversors a altres països que el permi nacional en si no pot oferir, ampliant les possibiitats a tots els joves emprenedors que en formen part, i ajudant a fomentar l'emprenedoria, un dels eixos de la JCI, i especialment de la JCI Catalunya.

Aquest programa s'engloba dins el projecte de la JCI Catalunya Emprenem.cat. Visitant l'enllaç trobareu més informació sobre aquest esdeveniment i d'altres de relacionats.

 

Cerca

Xarxes socials

facebook facebook twitter

Institucions

cambra_comerc_girona.jpgconsell_juventut.jpgcreusantjordi.giffocir.jpglogogencatdepecofin.jpgpresidencia_juventut.jpg


Últimes noticies

Més vistes